Onze Service

Wie aan massaproductie en industriŽle eenheidsworst geen boodschap heeft kan bij ons terecht voor het ambachtelijk combineren van exclusiviteit en originele eigenzinnigheid in waardevolle en duurzame materialen. Ook je eigen ideeŽn kunnen getoetst worden op haalbaarheid en vervolgens omgezet in realiteit. En als je er zelf niet uitkomt word je bij ons met raad en daad bijgestaan. Gewoon een seintje geven en wij zorgen voor de rest. Via de gegevens op de contactpagina is dit wel erg gemakkelijk.

Onze klanten

Inox Bazil heeft een zeer gevarieerd cliŽnteel (van industrie tot particulier) en dus ook een uitgebreid assortiment mogelijkheden (van een unieke machine voor een bedrijf tot een kunstzinnige trap in een nieuwe woning). Maar alle door ons vervaardigde producten hebben het handelsmerk van het bedrijf: sobere lijnen en een nagenoeg perfecte afwerking (zonder al te veelzichtbare bouten, moeren of bevestigingspunten)

Inox

Inox is inox, denk je natuurlijk, maar er is een groot verschil in kwaliteit, er is inox voor buiten en inox voor binnen en ook de afwerking varieert (van gesableerd tot satijn of spiegelglans).Inox leent zich voor vele toepassingen. Van brievenbussen, keukenelementen trapleuningen tot een voorgevel... Mooi en duurzaam tegelijk."Inox doet het vandaag". Ook interieurspecialisten bevestigen het. Het materiaal vraagt zo goed als geen onderhoud, heeft een bijzonder hoge levensduur en oogt modern. Inox Bazil vervaardigt al uw mogelijke ideeŽn.  ©2007 Stalco Graphics  |  Alle rechten voorbehouden